Paso, nieuw zorgaanbod gevluchte jongeren

di 1 juni 2021 (11.00 tot 12.00)

Jongeren met een voorgeschiedenis van vlucht en trauma kunnen voortaan rekenen op gespecialiseerde zorg in het UPC KU Leuven, aangeboden in samenwerking met PraxisP KU Leuven. In dit webinar krijg je het behandelaanbod toegelicht.

 

Type evenement: 
Webinar
Prijs: 
€0

Programma: 

 

In dit gratis webinar licht het zorgteam van Paso zijn behandelaanbod toe.

Het gaat om een aanbod in dagbehandeling, voorlopig ondergebracht in de ziekenhuisgebouwen van campus Pellenberg nabij Leuven, vanaf komende zomer in een gerenoveerd gebouw op campus Kortenberg. Aansluitend op de dagtherapie in het ziekenhuis kan de jongere, als dat nodig is, 's avonds en in het weekend verblijven in een leefgroep die gespecialiseerd is in de begeleiding van jonge vluchtelingen, in Kessel-Lo, Mechelen of Brussel. 

Het aanbod wordt ontwikkeld in samenwerking met het team transculturele traumazorg voor vluchtelingen van PraxisP KU Leuven.

Gratis, via Zoom 

Neem als verwijzer deel aan dit gratis webinar waarin het zorgteam van Paso zijn behandelaanbod toelicht.

Kort voor het webinar ontvang je een Zoomlink. 

Vragen? 

lies.missotten [at] kuleuven.be (subject: Vraag%20webinar%20Paso)

 

Partners

Het behandelprogramma van Paso wordt ontwikkeld in een samenwerking met het zorgteam voor Transculturele traumazorg aan vluchtelingen van PraxisP onder leiding van prof. Lucia De Haene, verbonden aan de Faculteit Psychologie & Pedagogische Wetenschappen aan de KU Leuven. Het zorgmodel wordt ondersteund door het Europees Fonds voor Asiel, Migratie en Integratie (AMIF) 

 

                              

payment options
Paso, nieuw zorgaanbod gevluchte jongeren UPC KU Leuven
Neem als verwijzer deel aan dit gratis webinar. Kort voor het webinar ontvang je een Zoomlink. 

Blijf op de hoogte