Deskundig begeleiden van ouderen

Lies Van Assche, klinisch neuropsycholoog en systeemtherapeut, en Luc Van de Ven, klinisch ouderenpsycholoog - beiden werkzaam voor de dienst ouderenpsychiatrie van het UPC KU Leuven - inspireren de lezer in een boek + e-learningmodule om de kwaliteit van de begeleiding van ouderen en hun familie naar een hoger niveau te tillen.

Werken in de ouderenzorg betekent voor professionele hulpverleners een serieuze uitdaging. Naast de basale zorgtaken die ze opnemen, wordt van hen verwacht dat ze deskundig omgaan met senioren en hun familie. Dit zowel in het woonzorgcentrum, de thuiszorg als het ziekenhuis. Deze publicatie biedt hulpverleners inspiratie om de kwaliteit van de begeleiding van ouderen en hun familie naar een hoger niveau te tillen.

Certificaat 
De aanvullende e-learningmodule bevat filmpjes, vragen en opdrachten en laat de lezer toe de behandelde thema’s op zijn of haar eigen tempo verder te verwerken en toe te passen op fictieve casussen. Na het doorlopen van de volledige module ontvangt de lezer een certificaat ‘Deskundig begeleiden van ouderen’.

Uitgegeven bij Vanden Broele

Meer info en bestellen

 

 

Labels: