yannic.verhaest [at] upckuleuven.be
Functie 
psycholoog, psychotherapeut
Specialisaties 
psychoanalytische psychotherapie bij persoonlijkheidsmoeilijkheden, emotionele problemen, kinderen van ouders met psychische problemen (KOPP), zwangerschapsmoeilijkheden, vroeggeboorte, ouderschap
Beveelt aan 

Familieplatform Geestelijke Gezondheid, behartigt de belangen van mensen met psychische problemen. 

Waimh Vlaanderen, een affiliatie van ‘World Association for Infant Mental Health’ die wereldwijd een forum biedt voor iedereen die het welzijn en de ontwikkeling van de allerkleinsten (0-3 jaar) ter harte neemt. 

BIO

Yannic Verhaest is psychoanalystisch psychotherapeut op de afdeling voor persoonlijkheidsmoeilijkheden Klipp van het UPC KU Leuven. Ze geeft er theapie bij persoonlijkheidsmoeilijkheden, emotionele problemen, aan kinderen van ouders met psychische problemen (KOPP), bij zwangerschapsmoeilijkheden, vroeggeboorte en ouderschap.

Yannic Verhaest studeerde af als klinisch psycholoog en psychoanalytisch psychotherapeut aan de KU Leuven en als Infant Mental Health specialist bij Rino Vlaanderen. Sinds 2000 werkt ze in het UPC KU Leuven als onderzoekspsycholoog, gespecialiseerd in onderzoek rond proces-outcome bij persoonlijkheidsmoeilijkheden op de afdeling Klipp.  

Yannic Verhaest, psycholoog UPC KU Leuven