Adviesraadpleging volwassenen 18-65 jaar

Campus Kortenberg
 

Tijdelijk geen afspraak mogelijk

Door omstandigheden is het voor nog onbepaalde duur niet mogelijk om voor deze adviesraadpleging een afspraak te maken. 

Dank voor je begrip. 

 

adviesraadpleging op afspraak

dinsdag

9.00 - 12.00

woensdag

9.00 - 12.00

 

 

 

Advies

Deze raadpleging is bedoeld om na verwijzing een eenmalig advies te geven aan volwassenen (18-65 jaar) met een psychiatrisch probleem. Een arts (psychiater in opleiding) maakt een eerste inschatting. Hij overlegt over je dossier met een superviserend psychiater. Nadien bespreekt hij, eventueel samen met de supervisor, het advies met jou.

Je kan alleen op deze raadpleging terecht met een verwijsbrief van je huisarts of behandelaar, aan wie ook het advies van deze raadpleging teruggekoppeld wordt na de consultatie. Verdere opvolging is via deze raadpleging niet mogelijk.

Deze raadpleging is niet bedoeld voor een second opinion, een adviesvraag gesteld door een behandelend psychiater. De psychiater neemt daarvoor best rechtstreeks contact op met een van onze stafleden. De vrije raadpleging kan ook geen oplossing bieden om mensen die al op een wachtlijst opgenomen zijn, sneller te kunnen helpen.

Inschrijven aan balie

Je kan op deze raadpleging terecht na het plannen van een afspraak via het medisch secretariaat. Schrijf je op het moment van je afspraak ter plaatse in aan de balie inschrijvingen.  

 

 

logo_g-sport_vlaanderen_groene_balk.png

Onderzoek KU Leuven | G-sport Vlaanderen